Decàrrega de cames

 

Sessions per estar al 100%

Durant la temporada l'atleta pot patir baixades del rendiment i patir lesions que poden ser de curt o llarg termini. Aquestes lesions poden ser degudes a molts factors com una mala tècnica al jugar a pàdel, un mal escalfament, un mal estat físic o una sobrecàrrega de partits.
Per això és important realitzar un manteniment del nostre cos per evitar futures lesions que ens poden limitar el nostre rendiment o no poder jugar.

Què pots fer?

  • Sessions de manteniment i prevenció:
    Cada cop que estiguis cansat, notis l'esquena, els braços o les cames sobrecarregades pots fer una sessió de descàrrega per evitar contractures o trencaments de fibres musculars. Ideal per preparar competicions a llarg termini.

 

  • Sessió pre competició:
    Sempre que tinguis un partit, una cursa o alguna competició, pots demanar cita preparar el teu cos i les teves cames per competir al 100%. Preparant de manera òptima la teva musculatura i realitzant embenats a turmells, genolls o canells si convé.

 

  • Sessió post competició:
    Si portes una sobrecàrrega de partits i veus que acabes els partits molt cansat, també pots demanar cita per recuperar al teu cos del partit. D'aquesta manera estaràs millor i podràs tornar a competir en perfectes condicions.