FISIOTERAPIA I L'ACCIDENT DE TRÀNSIT

Molts pacients que han patit un accident de trànsit  segueixen referint dolor després de 6 mesos. Al voltant d’un 30% pot seguir patint dolor moderat, limitació de la mobilitat i pèrdua de força.

Les assegurances acostumen a derivar els pacients a centres mèdics, on es realitzen tractaments amb electroteràpia. Les sessions no són individualitzades,  comparteixen sessió amb molts pacients i realitzen poc tractament de teràpia manual.

És per això que el pacients han de fer moltes sessions de rehabilitació per estar bé, allargant el temps de baixa i de millora. Tot això pot provocar una cronificació del dolor, una limitació en les activitats de la vida diària, frustració  i ansietat, fent difícil tornar a viure amb normalitat.

Què oferim?

A Fisioesport oferim un tractament individualitzat per als pacients que han patit un accident de trànsit basat en les guies clíniques amb evidència científica per millorar més ràpidament i evitar la cronificació de la lesió.

Com tractem?

S'ha demostrat què és necessària una educació al pacient que ha patit un accident de trànsit juntament amb un tractament de teràpia manual i control motor de la musculatura per millorar la força, la mobilitat i disminuir els dolors, mals de cap i marejos.