LESIONS AL GENOLL: Unitat del genoll

Si tens problemes de genoll, has estat tractat i no millores, has patit alguna lesió de menisc, lligaments laterals o lligament encreuat anterior o posterior, estàs pendent d'una operació o vols accelerar la teva recuperació després de cirurgia, Fisioesport et proposa un tractament específic. Valorem el genoll sense oblidar el tronc, els malucs i peus, importantíssims per una perfecta funcionalitat d'aquesta articulació.

Oferim:

 • Acceleració de recuperació després de cirurgia: lesions amb molta pèrdua de
  força i mobilitat, ja que les primeres setmanes són crucials.
 • Estic millor. Puc tornar a fer esport? Valoració mitjançant test i tractaments
  per saber si es pot tornar a entrenar.
 • Estic pendent d'una operació al genoll. Puc evitar-la? És necessària?
 • Tinc molèsties en començar o en acabar de fer esport. Perquè em passa?
 • M'han dit què tinc artrosis o una condropatia i no em deixen tornar a fer
  esport. Valorarem i buscarem les causes que provoquen aquests dolors, animant i
  ajudant al pacient a tornar a realitzar activitat física.

Si tens aquests problemes o d'altres pots posar-te en contacte amb Fisioesport.

 

LCA: LLIGAMENT ENCREUAT ANTERIOR

 ARTROSCÒPIES DE MENISC O CARTÍLAG

TENDINOPATIA ROTULIANA